Често задавани въпроси

Тук може да намерите отговорите на най-често задаваните въпроси. Щракнете върху въпроса, който ви интересува, за да видите отговора.

Chatella ви дава възможност да създадете и отпечатате книга, използвайки разговорите си в WhatsApp. Само в няколко стъпки можете да създадете своя собствена книга с дизайна, който искате и да поръчате нейното отпечатване. С Chatella имате безкрайно много възможности да подберете дизайн за кориците, да добавите снимки, да изберете най-подходящия фон, да коригирате грешки, да добавите посвещение, за да направите книгата дори по-персонализирана и специална, както и много, много функционалности. Доставяме до всяка точна на света. Можете да изненадате вашите приятели и семейството си дори и ако живеят на другата страна на света. Използвайте Chatella, за да създадете PDF файл с разговорите си в WhatsApp. Дали имате нужда от лесен начин да запазите ценните си разговори в WhatsApp или търсите най-прекрасния подарък за хората, които обичате, приятелите и семеството си, Chatella ви предлага най-доброто решение! Опитайте сега и сте се уверите колко лесно е да подготвите най-хубавия подарък!
Да. Chatella използва SSL (Secure Socket Layer), връзка, която гарантира най-високо ниво на защита и се използва в системите за онлайн банкиране. Данните ви са запазени на нашите сървъри в кодирана форма и вие сте единствените, които могат да прочетат чат съобщенията. Нещо повече, процесът по създаването на книгата е напълно автоматизиран, което още веднъж потвърждава, че никои няма достъп до вашите разговори. Можете да изтриете информацията от нашите сървъри с едно щракване на мишката по всяко време. Така или иначе 30 дни след създаването на книгата ви, тя ще бъде изтрита от сървърите автоматично. Разбира се, преди това да се случи, вие ще получите имайл, за да потвърдите дали искате информацичта ви да бъде запазена. Сървърите ни се намират в Германия.
Извършваме доставки навсякъде по света. Разполагаме с печатници на различни места в света, което ни дава възможност да отпечатаме книгата ви възможно най-близо до вашия дом и да я доставим в най-кратък срок!
Книгите се отпечатват при поискване, така че времето за доставка зависи от времето за производство и времето за доставка. Ако адресът на доставка е в Ебропейския съюз или САЩ, времето за доставка е от 8 до 10 дни. Ако адресът на доставка е извън ЕС или САЩ, времето за доставка може да достигне до 15 работни дни.
По технически причини най-малкият брой страници може да е 24. Ако вашата книга съдържа по-малко от 24 страници, Chatella ще добави автоматични празни страници до достигането на 24 сумарно. Максималният брой страници е 1000 (за книга с твърди корици) и 500 (за книга с меки корици).
Можете да платите с кредитна карта (Visa, Mastercard, AMEX) или PayPal. В някои държави е възможно да използвате онлайн банкож трансфер. visa mastercard amex paypal sofort überweisung
Видеата и гласовите съобщения няма да бъдат показани в книгата с WhatsApp разговора ви.
Да. Можете да редактирате целия разговор и да отстраните правописните грешки, ако има такива. Това, което трябва да направите е да активирате "Редактор" и ще можете поправите всички съобщения, които желаете.
Да. Ако искате да използвате ваш фон или шрифт, които липсват в нашия редактор, ние ще ги добавим за вас. Просто ни пишете на адрес: info@chatella.net като прикачите снимка на фона и/или името на шрифта, които желаете да използвате. Ние ще ги добавим и ще се свържем с вас веднага, след като го направим.
PDF файл е във формат A4 и съдържа корица, посвещение и WhatsApp разговора. Няма ограничения в броя на страниците, които могат да се съхранят в PDF файл. Щракнете тук, ако искате да видите как изглежда готовия PDF файл, който можете да създадете с Chatella.

Имате различен въпрос от споменатите по-горе? Моля, изпратете ни съобщение!